LABRU
“With great inspiration comes greatness in creativity”

Wat is Labru?


De naam La-bru doet sterk denken aan het woord broer. Deze naam is gekozen omdat Labru Productions bestaat uit twee broers.
Deze broers hebben de handen bij elkaar gestoken om één uniek concept te creëren. Dit concept bestaat uit zowel mediaproducties als IT en software development werkzaamheden.
Hierdoor zijn wij vrij uitgebreid en hebben we uiteenlopende werkzaamheden. Waarom? Omdat deze passie ons vak is en omdat het creëren en uitvoeren ervan ons samen brengt.

Onze werkwijze


Conceptfase:
Een sterk product begint met een gesprek. Onder het genot van een kopje koffie of thee kunnen we een beeld vormen en de mogelijkheden bespreken. Denkt u hierbij aan, soort video, lengte en budget etc. Daarnaast leren we elkaar beter kennen. Hierna vertalen we dit gesprek naar een concept en stemmen dit met u af. Pas na uw goedkeuring gaan we naar de volgende fase.

Ontwerpfase:
Nadat we deze fase gehad hebben, en we het eens zijn over het concept kunnen we een offerte uitbrengen. Het kan verstandig zijn om in deze fase nogmaals te bepalen of u helemaal tevreden bent. Uw informatie in combinatie met onze kennis en inzicht zal zorgen voor een helder overzicht. Ook hier gaan we pas verder zodra dit allemaal aansluit bij uw visie.

Ontwikkelfase:
De onderdelen worden allemaal samen gevoegd en het verwezelijken van het project begint. Snel zullen de eerste bouwstenen gelegd worden. Zo werken wij doormiddel van previews. Dit betekent dat wij u op de hoogte houden, zo zullen we nauw contact houden enkrijgt u de kans om eventuele aanpassingen door te voeren. Bent u helemaal tevreden, dan zult u na deze aanpassingen het uiteindelijke project van ons ontvangen. Ons assortiment:
Hierbij een klein overzicht van onze mogelijkheden zowel IT als media.

Assortiment IT:
Op maat gemaakte websites.
Website ontwerp.

Assortiment Media:
Bedrijfsfilms.
Instructiefilms.
Evenementregistratie.
Short-films.
Video-clips.
Freelance werk.
Workshops.

Showreel


Videospeler

Over ons


Labru Productions is een bedrijf met een uniek concept dat zich richt op zowel video als IT. Deze combinatie betreft een varierend scala aan werkzaamheden.
Zo zijn we op het ene moment bezig met het ontwikkelen van een commercial of liveregistratie en zijn we een ander moment bezig met het bouwen van software. We draaien onze hand er niet voor om en komen samen met u altijd op het gewenste resultaat uit.

Contactgegevens


Correspondentieadres:
Labru productions
Eggelstraat 14
6134 VT Sittard
Nederland

Register:
Labru staat ingeschreven bij de Kamer van Koophandel.
KvK nummer: 65508971

Telefoon:
Melvin Gijzen mobiel: +316-57342699
Wesley Gijzen mobiel: +316-55190953

E-mail:
Algemene mail: contact@labrunet.nl

Openingstijden: Van ma t/m vr van 09.00 uur tot 17.00 uur geopend.
Op za, zo en feestdagen zijn wij gesloten.
Voor algemene vragen zijn wij 24/7 bereikbaar via e-mail.
Wij streven ernaar om binnen 24 uur een antwoord op uw vraag te geven.